WENAN MOON BUILDING MATERIALS LIMITED NEW POINT ENTERPRISE CO

Nyheder

Sådan bruger du de forskellige klassifikationer af lysstålk køl?
Slip tid: 2022-02-15 14:21:53  Hits: 18

The Specifikke klassificering og brug af lette stålkølle:


The Light Steel Keel har loft kølle og spacer kølle i henhold til formålet, og v-haped, c-shaped, t-shaped, l-shaped og U-Shaped Keels Ifølge sektionsmetoden.


The symbolsekvens af lysstål kølle er: produktnavn, kodenummer, bredde og højde af sektionsform, tykkelse af stålplade og specifikationsnummer . For eksempel er symbolet på loftskølen med tværgen af ​​20 mm, højde på 15 mm og stålplade tykkelse på 1,5 mm: let stålkølle til bygning DC50 × 15 × 1,5 GB11981 .-""


Me udseendet af lysstålkøllen skal være fladt, med klare kanter og hjørner, og ingen burrs og deformation, der kan påvirke brugen, må ikke skæres. Det galvaniserede lag må ikke have defekter som peeling, knuder og falder. Med hensyn til defekter som korrosion, skader, mørke pletter, pitting mv skal reglerne i tabel 2

81 opfyldes ved testning i henhold til reglerne. Når man kontrollerer udseende kvalitet, skal visuel inspektion udføres under lysets tilstand, der belyser hallen 0,5m væk fra produktet.

-


overfladen af ​​lysstålkøllen skal galvaniseres for at forhindre rust, og den dobbelte

sided galvaniserende mængde: ikke mindre end 120g

m * m til high-quality produkter./-


MAmed kølet


Painted keel

-

maling kølen er lavet af brandsikre galvaniseret ark, som er holdbart. Vælg økonomisk placeringsstruktur, speciel forbindelsesmetode, kombineret lastning og losning. Bekvemmelighed, gemme man
hours og enkel konstruktion. Den ydre overflade af kølen er galvaniseret stålplade, som behandles ved bagningsmaling.

den forskel mellem lysstålkøllen og malingskøllen er, at den generelle lysstålkøl ikke er overtrukket, men Kun overtrukket (galvaniseret), mens maling kølen er blevet malet, generelt opdelt i sort \/ hvid, og en lille mængde er bagt i overensstemmelse med planens grundlæggende krav. For andre farver er hovedårsagen, at det meste af malingskøllen bruges på den eksponerede kølle, og malingen er at sikre, at den udsatte del ikke vil være rusten og vil ikke påvirke skønheden.


-Bright Frame Keel


flat serie, rille serie, tre

dimensional groove serie. Skjult køl: plane serie


den samlede overflade af maling kølen er god, linjerne er koncise, smukke og generøse. Den lakerede køl er sikkert, stærkt og smukt, egnet til forskellige mineraluldlofter, aluminiums firkantede lofter, calciumsilicatkort og andre understøttende konstruktioner.


it har fordelene ved letvægt, høj styrke, vandtæt , brandsikre, stødtæt, lydisolering, lydabsorption mv. Sammen med fordelene ved kortbyggeri og enkel konstruktion. Det er enny type loft dekorationsmateriale, som er meget udbredt i indkøbscentre, hospitaler, banker, hoteller, fabrikker, terminaler mv. Q75 og Q100.


De primære standarder for loftskøller er opdelt i D38, D45, D50 og D60.


\\n

Tidligere: No

Næste: Problemet med ikke-standard insta...